Parcom steunt ambitie Bakkersland

23 aug 2011

Parcom Capital heeft in samenwerking met het management van Bakkersland Groep in de afgelopen maanden een brede strategische verkenning uitgevoerd en zij zien mede op basis hiervan gezamenlijk goede kansen de marktpositie van Bakkersland in de komende jaren verder uit te bouwen.

Bakkersland is een belangrijke speler in de Nederlandse markt van verse bakkerijproducten als dagvers brood, bake-off brood en banket, gebak en specialiteiten in de foodretail- en de foodservicemarkt. De overname van Quality Bakers eind 2008 heeft de groei door de jaren heen verder versneld en heeft ertoe geleid dat Bakkersland het grootste bakkersbedrijf van Nederland is geworden.
 

Recent heeft Bakkersland een strategisch plan opgesteld dat is gericht op een nog intensievere samenwerking met haar retail partners, significante investeringen in ondermeer innovaties en productiemiddelen en een verdere professionalisering van de organisatie ten behoeve van de verdere groei van de onderneming. Parcom zal het management actief ondersteunen in de uitvoering van dit beleid.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

© 2018 Bakkersland

Webdesign & cms door Footsteps