Bakkersland komt in beweging met Tour du Pain

18 jun 2011

Op 16 en 17 juni organiseerde Bakkersland ‘Tour du Pain’: een wielertoertocht die voerde langs 11 van de 18 bakkerijen van Bakkersland. Een team van ervaren en onervaren fietsers legde daarmee in twee dagen ruim vierhonderd kilometer af! Met Tour du Pain gaf Bakkersland de aftrap voor haar nieuwe vitaliteitsbeleid en riep haar medewerkers op om samen in beweging te komen. Sponsorgelden komen geheel ten goede aan Kika (Kinderen Kankervrij).

Het startschot voor Tour du Pain werd gegeven bij Bakkersland Bunschoten. De tocht voerde naar Rotterdam en vervolgens naar Ridderkerk om op dag 1 te eindigen bij Bakkersland Breda. Dag 2 begon in Breda en daarna deden de renners twee bakkerijen in Tilburg aan, om vervolgens koers te zetten richting Waalwijk, Hedel, Eindhoven en Sevenum. De finish was bij Bakkersland Panningen.

Heel het jaar 2011 staat voor Bakkersland in het teken van Kika. ‘Tour du Pain is één van de mooie initiatieven waarmee we geld inzamelen,’ zegt Eugène Scholten, algemeen directeur van Bakkersland. ‘Bovendien sloegen we met de Tour du Pain twee vliegen in één klap. We hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers en roepen hen daarom op om in beweging te komen. Door daar sponsoring aan te koppelen, zamelen we geld in voor het goede doel. Het doet mij goed om te zien hoe enthousiast deelnemers én sponsoren zijn.’ Terwijl de renners door het land toerden, vonden op vrijwel alle locaties sportieve activiteiten plaats, variërend van boks- en tenniswedstrijden tot spinning marathons. Ook daarmee werden sponsorgelden opgehaald.

Bij de finish in Panningen overhandigde Scholten een cheque in de vorm van een taart aan de afgevaardigden van Kika. Hij gaf daarmee een tussenstand van de opgehaalde sponsorgelden. De cheque, waarop een bedrag van maarliefst € 40.000,= prijkte, werd door Kika dankbaar in ontvangst genomen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

© 2018 Bakkersland

Webdesign & cms door Footsteps